Miercuri, 24 Iulie 2024
Sunteti aici: Home Servicii astrologice
News
Servicii astrologice PDF Imprimare Email

Cabinetul de astrologie al Dr. Sorin Bratoveanu vă oferă următoarele servicii:

Astrograma natală - 200 lei

interpretarea predispoziţiilor din astrograma natală, prin analiza poziţionării planetelor în semne, în case, a aspectelor interplanetare, a poziţionării Ascendentului şi Mijlocului Cerului.

Astrograma karmică (interpretarea karmică a astrogramei natale) - 250 lei

interpretarea poziţionării Nodurilor lunare în semne şi case, a aspectelor dirigente karmice, a lecţiilor karmice, a poziţionării Lunii negre, pentru înţelegerea unor aspecte legate de karma individuală şi evoluţie.

Revoluţia solară (astrograma anuală) - 250 lei

interpretarea astrotemei anuale, care se trasează în preajma aniversării naşterii persoanei respective, reprezentând horoscopul pentru un an de viaţă (Ascendentul anual ne va arăta care este preocuparea cheie a anului respectiv).

Tranzite şi progresii faţă de harta natală - 250 lei

interpretarea tranzitelor şi progresiilor planetare, pentru înţelegerea unor situaţii din prezente şi trasarea unor posibile tendinţe legate de viitor. În acest fel, astrograma natală poate fi înţeleasă în dinamică (planetele nu sunt corpuri cereşti fixe, ci mobile, iar aici putem înţelege felul în care deplasarea lor cosmică influenţează viaţa noastră).

Astrograma sănătăţii - 300 lei

Preconizarea unor posibile riscuri pentru sănătate (predispoziţii pentru îmbolnăvire, puncte sensibile, organe, părţi sau sisteme organice vulnerabile) şi oferirea unor remedii naturiste personalizate în funcţie de astrograma natală.
Putem aduce în discuţie meridianele energetice din acupunctura chineză, sărurile biochimice necesare sănătăţii, plante utile, alte remedii, şi felul în care pot fi folosite în mod eficient toate acestea. Este ca o vizită la medic, dar se „consultă" horoscopul şi se oferă „reţeta" naturistă (pentru doritori, se poate face şi un consult medical propriu-zis la cabinet, dar astrograma natală ne arată cum este structurată energetic persoana).
Dr. Sorin Bratoveanu are, evident, profesia de medic, cunoscând atât medicina modernă, alopată, cât şi procedee ale medicinei tradiţionale, naturiste sau alternative. Pentru mai multe informaţii citiţi lucrarea „Astromedicina - cheile astrologice ale terapiei bolilor".

Astrograma medicală anuală (revolutia solara a sanatatii) - 300 lei

Este vorba despre o revoluţie solară (care se calculează o dată pe an, cu ocazia zilei de naştere), dar din care se interpretează doar latura medicală: riscuri de boli, probleme de sănătate posibile, abordarea chestiunilor legate de sănătate în acel an, precum şi remedii alternative, naturiste pentru prevenirea sau tratarea oricăror îmbolnăviri.

Interpretarea ezoterică a hărţii natale - 250 lei

analiza decanilor astrologici, a Aspectelor Alien, a punctelor arabice, stelelor fixe, a Razei de evoluţie şi Ascendentului ezoteric (pentru cei angrenaţi în căutări spirituale).

Sinastria (compatibilitatea astrologică) - 300 lei

analiza compatibilităţii dintre două persoane, pe multiple planuri, prin studiul interaspectelor şi al interpoziţiilor. Se poate studia şi aspectul karmic al relaţiei (lecţii de asimilat, datorii karmice de plătit, unilaterale sau bilaterale, vieţi anterioare, etc.).

Tema compusă - 300 lei

studiul hărţii de cuplu, pentru a înţelege misterele unei relaţii în doi (tema compusă este diagrama energetic-astrală a unui cuplu, privit în ansamblul său, nu ca o suprapunere a două hărţi ca în cazul sinastriei).

Astrologie electivă - 200 lei

alegerea unor momente favorabile pentru diferite genuri de acţiuni (în funcţie de intenţiile fiecărei persoane: deschiderea unei firme, căsătorie, susţinerea unui examen, demararea unei anumite activităţi, călătorii, etc.).

Determinarea stării de fertilitate (feminine şi masculine) şi a posibilităţilor de a avea copii, pe bază astrologică - 250 lei

această interpretare presupune analizarea astrogramei natale din punct de vedere medical şi al posibilităţilor de a avea proprii copii, luând în calcul aspecte karmice, perioade de fertilitate maximă din punct de vedere astrologic, posibilitatea de a folosi o serie de plante şi alte produse afrodisiace, pentru a spori fertilitatea

Compatibilitatea cu cristalele - 220 lei

există o modalitate de tratare alternativă a problemelor de sănătate numită cristaloterapie, dar şi diverse procedee de a folosi cristalele într-o manieră spirituală sau practică; pentru fiecare persoană se poate realiza o hartă a compatibilităţii cu cristalele, în funcţie de astrograma natală, ca şi precizarea diferitelor posibilităţi care derivă din aceasta

Compatibilitatea cu animalele (de companie şi nu numai) - 180 lei

există foarte mulţi iubitori de animale (câini, pisici, păsări, peşti, etc.) şi unii dintre ei doresc să afle cu care specii de animale sunt mai compatibili, cu care pot dezvolta o relaţie fructuoasă de prietenie, sau anumite oportunităţi comerciale; aceste aspecte se pot preciza prin analiza astrogramei natale a persoanei în cauză, din punctul de vedere al relaţiei cu animalele

Diagrama stâlpilor destinului (Ba Tze) şi a stelelor zburatoare native - 350 lei

permite trasarea reperelor propriului destin (pe decade), a perioadelor favorabile şi mai puţin favorabile ale vieţii, a energiilor esenţei sufletului, folosind astrologia chineză (zodiacul chinezesc), şi cele 9 stele zburătoare

Feng-shui - pentru spaţii de locuit şi spaţii comerciale diverse

in vederea optimizarii diferitelor aspecte ale vietii (dragoste, cariera, financiar, relatii sociale, copii, etc.) prin orientarea unei atentii sporite catre propria locuinta, culorile folosite, obiecte, materiale, posibile remedii, determinarea numarului Kua natal si directiilor favorabile si nefavorabile, a perioadelor benefice si mai putin bune (de-a lungul anilor)

Persoane fizice - de la 350 lei (în funcţie de complexitatea analizei)
Persoane juridice - de la 600 lei (în funcţie de amploarea studiului)

evaluarea spaţiilor de locuit, a birourilor, a clădirilor, cu precizarea punctelor sensibile, a blocajelor energetice, a zonelor favorabile, dar şi a remediilor sau soluţiilor specifice pentru eliminarea problemelor şi îmbunătăţirea situaţiei, a creşterii câştigurilor financiare.
Se poate face studiul de compatibilitate între locuinţă şi proprietar, astrograma feng-shui natală, dar şi în dinamică, compatibilităţi feng-shui cu alte persoane.
Se poate studia destinul persoanei din punctul de vedere al astrologiei chineze.

Studiu numerologic - de la 250 lei

Numerologia este o ştiinţă spirituală, care ne descrie caracterul, drumul pe care îl avem de parcurs în viaţă, compatibilitatea cu alţi oameni, anumite predicţii pentru anumite intervale de timp, ca şi alte aspecte interesante şi misterioase ale vieţii, pe baza vibraţiilor numerice ale numelui şi datei de naştere. Există o numerologie europeană, una cabalistică, una arabă, una indiană şi una chineză, complexitatea informaţiilor fiind extraordinară.

Pachete promoţionale:

-la două tipuri de interpretare comandate, reducere de 10%;

-la trei tipuri de interpretate comandate, reducere 15%;

-la patru tipuri de interpretare comandate, reducere de 20%;

-pentru o interpretare mai scurtă, de mai mică amploare, cu un volum mai redus de informaţii, reducere de 30%.

 

Astrologie

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu doctrinele metafizice ale vechilor chinezi, care sunt derivate din taoism și confucianism, este necesar să precizăm ce anume este I Ching (ortografiat uneori...

READMORE

La începutul fiecărui an calendaristic astrologii occidentali, indieni și chinezi, specialiștii în Feng-shui, Vas-tu, Y-king și alte arte divinatorii fac predicții pentru următoarele doisprezece luni. Alături de toți aceștia fac...

READMORE

Feng Shui

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu doctrinele metafizice ale vechilor chinezi, care sunt derivate din taoism și confucianism, este necesar să precizăm ce anume este I Ching (ortografiat uneori...

READMORE

Pe data de 4 februarie 2018 începe Anul Nou conform zodiacului solar chinezesc, fiind vorba despre Anul Câinelui de Pământ. Începerea oficială şi festivă a anului nou chinezesc (conform astrologiei...

READMORE

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.