Sâmbătă, 09 Decembrie 2023
Sunteti aici: Home Feng shui Horoscopul Feng-shui al lunii martie 2017
Horoscopul Feng-shui al lunii martie 2017 PDF Imprimare Email

Este vorba despre modul în care ne influenţează stelele zburătoare în decursul lunii martie 2017. Conform calendarului chinezesc (informaţii despre acest calendar se pot găsi prin acest link: http://astrologie-medicala.ro/feng-shui), de pe 6 martie până pe 4 aprilie este luna Iepurelui (Pisicii). Vom studia, în continuare, influenţa stelelor zburătoare în acest interval. Despre stelele zburătoare mai multe puteţi găsi urmând link-ul de mai sus (vezi şi http://astrologie-medicala.ro/feng-shui/107-introducere-in-astrologia-stelelor-zburatoare) sau în lucrarea de astrologie chineză care poate fi găsită la adresa http://www.edituradaksha.ro/products/view/28-Astrologia-medicala-chineza-si-indiana#.WKA5DPIjWjE.  

Steaua centrală a lunii martie (a lunii Pisicii sau Iepurelui) este 7 (metal yin). Diagrama stelelor zburătoare în această perioadă va arăta astfel:

S

6

2

4

5

7

9

1

3

8

N

Steaua 7, aflată în Palatul central, are o reăutaţie nefavorabilă, fiind considerată o stea a irascibilităţii şi hoţiei. La nivel sufletesc, psihic, emoţional, oamenii vor resimţi, în această perioadă, o nevoie de raţionalitate, de cerebralitate, dar pot apare şi tendinţe către duritate, conflicte, emotivitate dizarmonioasă. Pot apare anumite vulnerabilităţi la nivelul plămânilor (aparatului respirator), dar şi la nivelul sistemului nervos. În zonele centrale ale locuinţelor şi teritoriilor obiectele din metal pot avea o influenţă relativ dificilă.

Steaua 3 se află în Palatul nordic. În cariera profesională persoanele active pot înregistra o anumită creştere. Este o perioadă favorabilă pentru activităţi agricole, forestiere, sau care ţin de exploatarea lemnului şi producţia de mobilier, aceste tendinţe fiind favorizate în regiunile nordice ale ţărilor. Totuşi pot apare şi unele conflicte în zonele nordice sau în partea de nord a reşedinţelor (3 este steaua certurilor).

Steaua 1 se află în Palatul nord-estic. Cei care se ocupă de studii, cercetări, literatură vor beneficia de o inspiraţie semnificativă. Pentru cei ce au preocupări spirituale (meditaţie, contemplare, concentrare, etc.), aceasta este o perioadă favorabilă pentru introspecţie, manifestarea afecţiunii şi control emoţional. Tendinţele afective şi erotice pregnante se vor resimţi preponderent în zonele nord-estice, şi se vor manifesta în partea nord-estică a reşedinţelor.

Steaua 5 se află în Palatul estic. Relaţiile cu rudele, profesorii, mentorii vor fi relativ dificile în această perioadă, fiind impregnate de un materialism dizarmonios, pe de o parte, şi o lipsă de eficienţă, pe de altă parte. Nu este indicată demararea unor proiecte noi în acest interval. Tendinţele nefaste ale stelei 5 se vor manifesta în regiunile estice, ca şi în părţile estice ale reşedinţelor.

Steaua 6 se află în Palatul sud-estic. Putem spune că situaţia material-financiară va fi întreţinută, în acest interval, prin creativitate, printr-o atitudine fermă, de lider, prin folosirea eficientă a intuiţiei şi inspiraţiei, a oportunităţilor deosebite. Aceste tendinţe se vor resimţi preponderent în regiunile sud-estice, ca şi în partea sud-estică a reşedinţelor.

Steaua 2 se află în Palatul sudic. Această stea a bolilor (deci, evident, nefavorabilă) afectează manifestarea faimei, notorietăţii, celebrităţii. Diverse persoane şi personalităţi foarte cunoscute ar putea fi afectate de probleme de sănătate. Influenţa nefastă se va face resimţită mai ales în regiunile sudice, dar şi în partea sudică a reşedinţelor. Pot deveni notorii, în această perioadă, unii medici, clinici sau spitale, în legătură cu tratarea unor probleme de sănătate.

Steaua 4 se află în Palatul sud-vestic. În relaţiile de cuplu şi în asocieri sau colaborări se va pune un mare accent, în acest interval, pe comunicare, schimb eficient de idei, transmiterea informaţiilor. Poate exista o mare versatilitate în cadrul relaţiilor, iar în relaţionările cu cei din jur latura intelectuală va conta foarte mult. Aceste tendinţe se vor resimţi în special în regiunile sud-vestice şi părţile similare din reşedinţe.

Steaua 9 se află în Palatul vestic. Relaţiile cu copiii vor fi foarte calde, afectuoase, pline de emoţie, în acest interval. Oamenii vor simţi nevoia de a trăi bucuria vieţii (starea de well being), alături de copiii lor. Este o perioadă favorabilă pentru educatori, baby sitteri sau alte persoane care se ocupă de copii. Aceste tendinţe se vor resimţi în special în zonele vestice, ca şi în părţile corespondente ale locuinţelor.

Steaua 8 se află în Palatul nord-vestic. Putem aştepta, în această perioadă, un sprijin semnificativ din partea unor persoane binevoitoare, generoase, dispuse să ne ajute în mod sincer. Şi prietenii ne pot fi acum de mare ajutor (inclusiv din punct de vedere financiar). Aceste tendinţe se vor face resimţite în regiunile nord-vestice, ca şi în zonele corespondente ale locuinţelor.

 

Astrologie

Unii astrologi au încercat să explice cât mai bine cu putinţă, în ultimele săptămâni, conjuncturile astrale care au generat această pandemie, în fapt o infecţie virală foarte contagioasă, cu un...

READMORE

Unul dintre subiectele fierbinţi din acest moment îl reprezintă epidemia din China, produsă de un un virus nou descoperit, care face parte din familia coronavirusurilor (sau a „virusurilor cu coroană”)....

READMORE

Feng Shui

Pe data de 4 februarie 2018 începe Anul Nou conform zodiacului solar chinezesc, fiind vorba despre Anul Câinelui de Pământ. Începerea oficială şi festivă a anului nou chinezesc (conform astrologiei...

READMORE

Este bine ştiut, de către cunoscătorii astrologiei, că există diferenţe considerabile între zodiacul european şi zodiacul chinezesc. Chiar şi raportarea anotimpurilor la diverse date calendaristice este nu radical, dar semnificativ...

READMORE

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.